До кінця року на Прикарпатті відремонтують ще 50 кілометрів доріг


Сьогодні під час онлайн-наради, яку провів Віталій Федорів, заслухано питання виконання ремонтних робіт на дорогах місцевого значення.

Директор ДП «Дороги Прикарпаття» Андрій Сазонов  зазначив, що розпорядженням облдержадміністрації №156 від 13.03.2020 року затверджено перелік об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. Для ДП «Дороги Прикарпаття» передбачено 77 об’єктів, інформує пресслужба ІФ ОДА.

Голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів підкреслив, що завдяки цьому область має унікальний шанс покращити дорожню інфраструктуру регіону.

Зазначалося, що на кінець липня 2020 року уже виготовлено проектно-кошторисну документацію та отримано висновки експертизи на 67 об’єкти, 5 проектів уже проходять експертизу. По виготовленню проектно-кошторисної документації по трьох об’єктах ще триває робота. Також завершені роботи на 19 об’єктах, на 11 об’єктах роботи продовжуються. Ще по 23 об’єктах ідуть процедури закупівлі. У липні планується оголосити торги по 15 об’єктах.

Протягом січня-липня 2020 року освоєно коштів по експлуатаційному утриманні та поточному дрібному ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення на загальну суму 27,1 млн. грн., по капітальному ремонту на суму 107,3 млн грн.

Станом на сьогоднішній день освоєно коштів субвенції на суму 134,4 млн грн. На 2020 рік на ремонт та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення Івано-Франківської області передбачено 523 225,3 тис.грн, з них на капітальний ремонт 423 225,3 тис.грн. та експлуатаційне утримання та поточний дрібний ремонт 100 000,0 тис.грн. Заплановано здійснити ремонт на: 61,11 км доріг загального користування місцевого значення, з них ремонт виконано на 11,88 км; на 23 150 кв.м. вулиць та доріг комунальної власності, з них виконано ремонт на 8 135 кв.м.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!