Долинщина розпочала співпрацю з Міловським районом Луганської області


Прикарпаття завжди славилось своє гостинністю. В кожного, хто хоч раз побував на Івано-Франківщині, назавжди залишаються в пам’яті гори Карпати. Нещодавно в Долинському районі відбулося фолькльорно-етнографічне дійство «Свято Карпатського літа», куди з'їхалося чимало гостей з різних куточків України. Особливо вражені були гості з Луганської області.

Голова Міловської районної державної адміністрації висловив подяку голові Івано-Франківської ОДА Михайлові Вишиванюку за запрошення на фестиваль. «Делегація Міловського району Луганської області вперше побувала на Прикарпатті. Ми неймовірно вражені мальовничою красою бойківського краю та величезною  культурно-мистецькою роботою, спрямованою на збереження та відновлення українських традицій нашого народу» , йдеться у подячному листі.

У рамках проведення «Свята Карпатського літа», з метою налагодження взаємної співпраці в економічній, соціальній, культурній і освітянській сферах  та поглиблення  відносин між мешканцями обох районів головами райдержадміністрацій підписано Угоду про партнерську співпрацю між Долинським районом Івано-Франківської області та Міловським районом Луганської області.

Луганчани подякували голові ОДА  за гостинність й висловили надію, що це лише успішний початок  плідної співпраці.