Дитяча інформаційна ліга «Сузір’я» стала Лауреатом та Володарем Гран-Прі ХХІІ Міжнародного дитячого, молодіжного фестивалю аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела»


На базі Вінницького національного аграрного університету з 9 по 14 серпня пройшов ХХІІ Міжнародний фестиваль аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела». На участь у фестивалі було подано понад тисячу робіт. Свою творчість представили і прикарпатці.

Дитяча інформаційна ліга «Сузір’я» Тисменицької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та телерадіоорганізація «Тисмениця» Івано-Франківської області представили на розсуд журі телепередачу «Сповідь самотнього листочка».

Журі конкурсу, яке оцінювало фотороботи, присвоїли звання Лауреатів та нагородили спеціальними дипломами переможців фестивалю за кращі роботи у кожній номінації.

Прикарпатці отримали відразу дві відзнаки: І місце у номінації «Культурно-мистецька телепередача» молодша та середня вікові групи, та Гран-прі фестивалю.

У фільмі йдеться про двох чемних дітей, які люблять природу і товаришують із листочком…

В головних ролях відзнялися першокласники Тисменицької школи Діана Романчук та Богдан Капінус. Аналізувався кожний кадр, озвучення, музичне оформлення.

Фільм, протяжністю 4 хвилини набув свого остаточного вигляду, завдяки праці чималої кількості людей. Діти, під керівництвом та з допомогою дорослих залюбки працювали над створенням телепередачі «Сповідь самотнього листочка».

Така співпраця допомагає дітям і молоді розвиватися, а визнання роботи на такому високому рівні вкотре підтверджує необхідність творчих проектів.