Формат All inclusive: переваги відпочинку для сім'ї


Відпустка, у якій вже «все враховано», передбачено та сплачено, — зручний формат, що є золотим стандартом туристичних послуг.

Усе більше українців, плануючи мандрівку мрії для всієї родини, звертаються до сервісу онлайн-бронювання турів bronix.ua. Тут зібрані різноманітні пропозиції, серед яких можна без проблем знайти та забронювати All inclusive тур до душі. Може здатися, що варіант відпочинку, у якому все вирішено за вас, — недостатньо захопливий, оскільки ви нібито позбавлені свободи вибору меню і розваг, не пірнаєте з головою в шарм нової країни. Але «все враховано» має переконливий список переваг, особливо для родинного відпочинку.

Вагомі плюси олл-інклюзів

All inclusive — формат туру, який передбачає не тільки кількаразовий шведський стіл, а й послуги аніматорів для дорослих та дітей, трансфер, необмежений доступ до басейнів, саун, СПА та інших готельних сервісів. Він пропонує низку беззаперечних переваг.

Відсутність організаційних питань. Вам не потрібно шукати магазини чи їдальні, ловити таксі від аеропорту та до нього, годувати всю родину кілька разів на день, самостійно опікуватися розвагами для дітей та самих себе. All inclusive — це 100% відпочинок і нічого крім нього!

Економія. «Усе враховано» — це реальний спосіб заощадити. Готелі активно конкурують між собою, а тому пропонують клієнтам гідний рівень послуг, не завищуючи вартість. Крім того, All inclusive знижує вірогідність спонтанних витрат.

Якісна анімація. Якщо діти постійно зайняті цікавими та корисними активностями, відпочинок батьків уже можна вважати повноцінним. Також готелі проводять дискотеки, влаштовують яскраві шоу.

Відсутність мовного бар’єра. Навіть якщо ви знаєте англійську, не в кожній країні вона виручить вас за межами готелю. All inclusive дозволяє залишатися в зоні комфорту.

Безпека. Безумовно, ніхто не змусить вас триматися території готелю. Але за відсутності потреби постійно шукати послуги та місце для обіду ви будете більш захищеними від крадіїв, шахраїв, харчових отруєнь тощо.

Немає опису.

Універсальний раціон. Вирішуючи питання харчування самотужки, ви можете стикнутися з відсутністю звичних продуктів або специфікою місцевої кухні в закладах громадського харчування. Шведський стіл, коли «все враховано», пропонує звичайні страви з певним ухилом у місцевий колорит (великий вибір фруктів, морепродукти, локальні солодощі), але без зайвої екзотики. Це дуже важливий момент для родин, які подорожують з дітьми або літніми людьми.

Відпустка All inclusive — це прекрасний шанс присвятити дорогоцінний час своїй родині, а не гаяти його на розв'язання дрібних побутових проблем.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!