Франківки потрапили до десятки найяскравіших юних актрис


Вони працюють далеко від столиці, але про них варто знати всій країні.

«Главком» регулярно публікує рейтинги молодих перспективних українських акторів. Цього разу у полі зору – молоді талановиті актори та актриси з різних регіонів великої України: всі вони мають дані, аби сяяти на найбільших сценах та кіноекранах.

Не секрет, що в українській провінції часто можна розкопати унікальні поклади мистецького «бурштину». Не випадково кастинг-директори сучасного українського кінобізнесу протоптали перехресні стежки до Львова, Одеси, Франківська, Харкова у пошуках нових облич для українського кіно.

Формуючи новий рейтинг «Главком» звернувся до колег з провідних театральних українських столиць. Профільним журналістам і критикам запропонували назвати перспективних і потенційно цікавих молодих акторів (на межі 30 років), які варті всеукраїнської уваги та ласих пропозицій з кіноіндустрії.

Наразі – перша частина рейтингу «Главкома». Вона присвячена представницям прекрасної статі в акторській галузі. Серед них дві представниці Івано-Франківська: Інна Бевза та Іванна Терлецька, пише Бліц-Інфо.

Інна Бевза

 

Акторка працює в Національному драматичному театрі імені І. Франка

Лавреатка професійного конкурсу українських читців імені Лесі Українки. Дебют у театрі – роль Бель у виставі «Красуня і чудовисько».

За короткий термін зуміла увійти в топ найкращих франківських актрис. Сталось це після того, як хвацько зіграла Гуцулку Ксеню (у мюзиклі) та шекспірівську Джульєтту (у експериментальному театрально-топографічному проєкті режисера Ростислава Держипільського).

Одне слово, вродлива героїня – постійна вакансія у всіх театрах світу. Чудово співає, чудово рухається.

Народившись на Київщині, зуміла за пів року стати дівочим символом найпопулярнішого театру на Заході України.

Іванна Терлецька

 

Працювала у Франківському драмтеатрі, згодом пішла у самостійне плавання, займається педагогічною діяльністю

Яскраво зіграла головну роль у виставі Ростислава Держипільського «Інтимна зона» за мотивами п'єси Володимира Винниченка «Закон». Але, на жаль, актриса вирішила шукати власну стежку поза прославленим театром.

Кажуть, у цю актрису з Франківська закохана добра дюжина столичних театральних акторів-легіонерів. «Краса – то страшна сила!», – казала колись Фаїна Раневська.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!