Франківська громада втратила ще двох захисників


Війна забрала життя ще двох захисників з Івано-Франківської громади: Василя Доцяка та Олександра Грузіна.

Захищаючи територіальну цілісність України, віддав життя воїн з Чернієва ДОЦЯК Василь Зіновійович. Про це повідомили у сільській раді.

"Зустріч траурної колони відбудеться сьогодні о 14:00 годині. Формуємо живий коридор з національною символікою - з вул. Надвірнянська, попри Будинок культури, церкви, амбулаторію, «Затишок», по вул. Бандери, Осмомисла до вулиці Підгайська де проживав наш Герой. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким, сумуємо разом з Вами у цю скорботну мить",- кажуть у сільраді.

Панахида вдома сьогодні, 10 вересня о 20:00 годині по вул. Підгайська, 12.

Похорон завтра, 11.09.2024 р. о 10:00 годині з дому.

На зображенні може бути: 1 особа та текст

Також стало відомо, що відійшов у вічність ветеран АТО\ООС, який після повномасштабного вторгнення знову став на захист України Олександр Грузін. Звістку про смерть захисника повідомили у ГО Вільному Воля.

"Олександр служив з честю та відданістю, захищаючи рідну землю під час АТО у 2014-2015 роках, а також під час повномасштабного вторгнення в 2022 році у складі славетної 80 ДШБ. Ми завжди будемо пам’ятати Олександра як мужнього воїна, відданого друга та справжнього патріота. Його жертовність і незламний дух назавжди залишаться у наших серцях. Вічна йому пам'ять",- йдеться у повідомленні.

Панахида відбудеться сьогодні, 10 вересня о 18:00 у Будинку смутку вул.Ребета 3, а прощання та похорон відбудуться завтра, о 11:00.

На зображенні може бути: 1 особа та текст

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!