Франківські медики ледь врятували хвору на Covid дівчину


На днях в реанімацію потрапила 17-річна дівчина з температурою 40 градусів. Медикам ледве вдалося її врятувати.

Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків.

"Був дуже тяжкий стан. Тест підтвердив коронавірус. Завдяки професіоналізму наших лікарів її вдалося врятувати. Виявилося, що дівчина була невакцинована. Наразі жоден із тих, хто потрапляє в наші лікарні та реанімації з ковідом - не був вакцинований! Уже міністр заявив, що Франківськ наближається до червоної зони. Але люди все ще не хочуть вакцинуватися. Навіть роблять «липові» довідки про вакцинацію",- каже мер.

За словами мера, така довідка не захистить від хвороби чи ускладнень від неї. Цей метод рано чи пізно приведе до непоправних наслідків.

"Не бійтеся вакцин, бійтеся маніпуляцій ними! Періодично з’являються новини, про те що СБУ прикрило антивакцинаторську ботоферму, коріння якої тягнеться до РФ. «З-за порєбріка» проплачують величезні гроші, щоб українці вірили в побрехеньки про вакцини. Я вважаю, що це частина інформаційної війни, яку Москва веде проти України. Війна не закінчилася, вона тихо триває і за територію, і за свідомість українців. А з ковідом – ще й за наше здоров’я. Москва не зупиниться: що гірше Україні, то простіше її ворогам. Щоб уберегтися, треба мислити масштабніше. Наголошу, вакцинація не означає, що людина не захворіє. Але це означає, що перебіг хвороби буде легшим і комусь це врятує життя…",- переконаний очільник Франківська.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!