Франківські школярі відвідали музей "Небесної сотні"


Учасники проекту "Дослідники" відвідали музей "Небесної сотні", що в Івано-Франківську. Юні відвідувачі уважно переглянули виставлені експонати та атрибути.

Цікаву екскурсію для учнів загальноосвітньої школи №10 організували працівники Молодіжної превенції Івано-Франківського відділу поліції. Про це інформує сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Історія українського народу у сучасній інтерпретації та новітня історія державності українського народу представлена на виставках, додала юним відвідувачам музею бойового настрою у оцінюванні історичних подій.

Діти мали можливість побачити і торкнутися до реальноїживої історії, на власніочі побачити особисті речі Героїв та унікальні експонатипривезені з Майдану. Ексклюзивна діорамадовжиною кілька десятків метрівщо зображає ключові події на вулицях Грушевського, Інститутській та безпосередньо на Майдані у столиці України - Києві, а також ікону Небесної сотні, відтворену прикарпатським художником, дозволила відчути і ніби заново пережити трагічну сторінку українців.

Такий патріотичний захід дає можливість дітям задуматися, оцінити минуле української нації, та її розвиток у майбутньому.