Франківський підприємець знищив газон, аби поставити бруківку перед своїм магазином?


На Галицькій, 91 замість газону тепер гола земля. Обурений мешканець Івано-Франківська виклав в мережу фото того, що залишилось від газону.

За його словами Вадима Кулікова, робітники здерли близько 50-70 квадратів газону, щоб викласти бруківку "перед своїм клоповником".

"Газон був небезпечний і його зрізали щоб посадити новий?", -  іронізує франківець у спільноті Комуналка.IF.

У коментарях франківці чоловіка підтримують, адже зауважують, що для облаштування доріжки до магазину було б достатньо й півтори метра, тож здирати аж скільки трави не було сенсу.

"Скоро місто буде суцільною бруківкою...Ну зробили магазин, ну виклади собі прохід до того закладу на ширину сходів чи навіть ширину магазину, але навіщо було стільки газону зривати? І хто дав "добро" на зрив такої кількості газону за межами магазину?

Натомість директор Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак у соцмережі повідомив, що ще у вівторок, 12 квітня Муніципальна інспекція згідно звернення мешканців виїхала на місце цієї самодіяльності і припинила роботи. 

"На жаль, робітники з місця одразу втекли. Але направили повідомлення в поліцію. Як тільки буде виявлено особу винуватця, на нього буде складено протокол про адміністративне порушення і зобов'язано відновити газон", - пояснив Смушак.