Франківців запрошують на серію безоплатних психологічних тренінгів


У Франківську на базі освітньо-культурного Гончаренко центру проведуть серію безоплатних зустрічей з психологами.

За словами організаторів, цього тижня планують три зустрічі — нейрографіку, воскотерапію та «розвантажувальний» тренінг. 

«Піклуватися про своє ментальне здоров'я у стресовий період справді нелегко, особливо коли доступ до професійної допомоги обмежений. Ми розуміємо важливість підтримки, тому створюємо безпечний простір для франківців, де можна не лише отримати психологічну допомогу, але й знайти нові способи боротьби зі стресом. Цього тижня на зустрічах акцент буде на арттерапії, нейрографіці та медитації — потужних інструментах, що допомагають не лише відновити внутрішній баланс, але й активувати креативні ресурси для особистісного зростання», — розповідають у просторі.

Менторами воркшопів будуть психологиня Катерина Буглак та терапевти й психологи «Карітас». Всього планують провести 3 зустрічі:

Пʼятниця, 4 жовтня, о 14:30. Розвантажувальний тренінг від проєкту «Карітас». Реєстрація тут. 

Субота, 5 жовтня, о 13:00. Воскотерапія, природні методи боротьби зі стресом. Інтерактивний майстер клас - від «Grape team». Реєстрація тут. 

Субота, 5 жовтня, о 15:00. Нейрографіка — як це працює? Шукаємо шлях до себе через малюнок — віднаходимо внутрішній баланс у часи невизначеності та кризи. Воркшоп проводить психологиня Катерина Буглак. Реєстрація тут. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!