Громадськість Івано-Франківська вимагає позбавляти права правоохоронні структури на оренду історичних споруд у місті


Громадські активісти Івано-Франківська вимагають заборонити надання в оренду історичних споруд в місті для правоохоронних органів.

Про це пише сайт Острів Галичина.

"Минулої ночі злочинна влада Януковича допустила до протистояння в орендованому ними приміщенні на вулиці Сахарова в центрі Івано-Франківська - пам'ятці архітектури, на якій було спалено історичний фасад та старі унікальні дерев'яні дверя та вікна. Гроші на реконструкцію фасаду виділялися з бюджету Івано-Франківської міської ради. Громадськість Івано-Франківська вимагає позбавляти права правоохоронні структури на оренду історичних споруд у місті 19.2.2014 Громадськість Івано-Франківська вимагає позбавляти права правоохоронні структури на оренду історичних споруд у місті 19.2.2014 Досвід інших країн, зокрема Туреччини, свідчить про те, що для правоохоронних органів будують нові обладнані одно-двохповерхові ОКРЕМІ приміщення. Останні події в Івано-Франківську мають навчити владу думати про історичні споруди. ", - йдеться на сайті.

Згадана споруда на вулиці Сахарова в Івано-Франківську збудована в позаминулому сторічі за часів Австро-угорської імперії.