ІТ, SMM, англійська і не тільки. Франківців запрошують на безкоштовні освітні онлайн-курси


Українські компанії запустили серію безоплатних освітніх курсів для українців: від вивчення мови до просування діджитал-бізнесу.

1. Безкоштовний марафон з веб-розробки від ІТ-спільноти GoIT

Українська ІТ-спільнота GoIT запрошує українців на безоплатний марафон з веб-розробки для початківців. Це 7-денний курс, що дозволить студентам зрозуміти, чи підходить їм професія веб-розробника, в яких саме ІТ-сферах можна втілити свій потенціал на максимум та як прокласти власну «дорожню карту» до першої роботи в ІТ.

У межах марафону студенти навчаться створювати структуру макету, писати «скелет» сайту за допомогою HTML-розмітки, перетворювати макет на сайт та запускати готовий продукт в мережу.

«Щодня я бачу нові історії наших студентів, що знайшли першу роботу в айті. І точно можу стверджувати дві речі В ІТ є місце для кожного. З будь-яким досвідом можна стартувати, знайти свою професію та реалізувати себе на 100%. Ані вік, ані обставини не завадять отримати ІТ-професію, якщо ви готові докласти зусиль», — зазначає CEO GoIT Антон Чорний.

Реєстрація на марафон доступна за цим посиланням.

2. Курс зі створення цифрових продуктів від Genesis & KSE

School of Digital Business – це тримісячний безоплатний курс від компанії Genesis та Київської школи економіки (KSE). Інтенсив передбачає 11 тижнів навчання зі стартом наприкінці вересня.

Цей проєкт ідеально підійде для тих, хто прагне зрозуміти, як влаштований процес запуску діджитал-продукту та в який спосіб цифрові продукти можуть покращити показники компанії.

У межах курсу студенти навчаться перетворювати ідеї в план дій для досягнення цілей діджитал-бізнесу, опанують інструменти валідації та перевірки бізнес-ідей, заглибляться в роботу маркетологів, аналітиків та продуктологів. Крім того, всі учасники навчання познайомляться з C-Level менеджерами та працівниками компанії Genesis, отримавши доступ до їх експертизи та пройдуть курс лекцій від спікерів Київської школи економіки.

Реєстрація на курс доступна за цим посиланням

3. Курси англійської для українців будь-якого віку від Гончаренко центру

Освітньо-культурна платформа Гончаренко центр Онлайн пропонує українцям пройти безоплатні курси англійської мови для різних рівнів: від початківців до середнього рівня володіння мовою.

Ключова ідея проєкту – посилити знання студентів та допомогти підтягнути англійську до рівня, необхідного для працевлаштування у великі компанії та вільного спілкування із закордонними колегами. Навчальна програма адаптована під різні стартові рівні знання, тож після вступного тестування всіх учасників розподілять у групи, відповідно до результатів.

Набір на курс триває безперервно, а один курс в середньому триває три місяці із онлайн-зустрічами двічі на тиждень.

Реєстрація на навчання доступна за цим посиланням.

4. Тест-драйв ІТ-сфери для початківців від міжнародної EdTech компанії

Чи вийде у вас працювати в ІТ? Організатори курсу пропонують пройти безоплатний 7-денний тест-драйв професії, у межах якого студенти зможуть «приміряти» на себе відразу п’ять спеціальностей: веб-дизайнер, веб-розробник, тестувальник, проєктний менеджер та дата-аналітик.

«Ми віримо, що у вас все вийде. Бо щодня працюємо з тисячами студентів і точно знаємо, які кроки треба робити, щоб досягти бажаного результату. Головне — зробити перший з них», — наголошують організатори.

Реєстрація на тест-драйв доступна за цим посиланням.

5. SMM-марафон для початківців від агенції HDO

Навчання для тих, хто мріє зробити перший крок до професії SMM-менеджера. Під час 4-денного марафону для новачків спікерка курсу Ольга Антоник розповість про основи SMM та створення стратегії, контент-маркетинг та використання АІ, просування продукту та співпрацю з лідерами думок, а також навчить студентів створювати власний план розвитку в SMM.

«На марафоні почнемо шлях SMM-менеджера з нуля. Зробимо стратегію, аналіз цільової аудиторії, різні формати контенту та знайдемо лідерів думок для співпраці. Крім того, я поділюсь інструментами, які допомогли мені та можуть допомогти і студентам знайти перших клієнтів та почати виділятись на ринку», — ділиться менторка курсу.

Реєстрація на курс доступна за цим посиланням.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!