Іванчук каже, що дорогу в Космачі ремонтуватиме порадами. Зеленський проти


Президент України Володимир Зеленський під час візиту на Прикарпаття звернувся до народного депутата Андрія Іванчука з проханням відремонтувати дороги у Космачі.

"От ви зря сюди прийшли. Ви ж місцевий, правильно? Знайдіть 175 мільйонів на ту дорогу. Не з бюджету, там все було затверджено раніше і грошей нема. Та й ви тепер від бюджету відрізані. Але ви ж можете й так ці гроші знайти, правда? Це чоловіче питання. Вже до ранку можете знайти 175 мільйонів і допомогти, правильно?"- звернувся Зеленський. 

Андрій Іванчук зауважив, що це не його округ, але разом з нардепом від округу гроші на дорогу знайде.

Втім, уже за кілька годин нардеп передумав і вирішив, що він нього буде достатньо тільки поділитися досвідом. Навіть швиденько записав відповідне відео.

"Щодо прохання Президента України про допомогу відремонтувати дорогу у Космачі, то, думаю, глава держави мав на увазі використати мій досвід і допомогти переможцю від "Слуги народу" на сусідньому виборчому окрузі правильно оформити документи, зробити проект і, відповідно, технічну документацію, щоб вирішити проблеми цього округу", - сказав Іванчук.

Проте у коментарях до відео президент України Володимир Зеленський зауважив, що дане слово треба дотримувати, тож нардепу все ж доведеться дати гроші. Думку президента підтримав і голова АП Андрій Богдан.