Івано-Франківська область приваблює іноземних інвесторів


Результати роботи з налагодження зв’язків та співпраці інвесторів Китаю з Івано-Франківською областю та чому Україна не будучи в Євросоюзі таки приваблює іноземних інвесторів - про все це кореспонденту «Бліц-Інфо» розповів радник з торгово-економічних питань при Посольстві Китаю в Україні Ло Вэйдун.

«Сьогоднішня подія є тільки початком нашої роботи. Ми приїхали, щоб ознайомитись з підприємствами та багатими ресурсами області. А вже після закінчення поїздки ми уважно вивчимо надану інформацію  та залучимо наших бізнесменів до співпраці з Івано-Франківською областю», - зауважив радник з торгово-економічних питань при Посольстві Китаю в Україні  Ло Вэйдун.

Цьогоріч в складі делегації з Китаю був і представник компанії з будівництва доріг мостів аеропортів та інших інфраструктур. Ймовірно, що ця компанія згодом зможе допомогти Прикарпаттю з будівництвом окружних доріг.

Крім того, не будучи в Євросоюзі Україна таки приваблює іноземних  інвесторів з економічної сторони.  

«Ваша  країна зараз знаходиться на такому періоді, коли ви налагоджуєте  зв’язки з митним союзом та  Євросоюзом. Це дуже важливий період, а для  багатьох інвесторів – це  хороший шанс для входження в український ринок. Думаю що вони приїжджатимуть частіше і їх цікавить співпраця вашою областю», - поділився своїми спостереженнями Ло Вэйдун.