Івано-Франківська облрада на найближчій сесії розгляне 15 кадрових питань


Найближчими дня Івано-Франківська обласна рада збереться на чергову сесію. Депутатський корпус має розглянути 50 питань. Такий проєкт порядку денного рекомендувала президія обласної ради.

Про це повідомили в Івано-Франківській обласній раді, передає "Бліц-Інфо". 

На початку сесійного засідання депутати обговорять чотири проєкти рішень, якими передбачено затвердження обласних програм. Це регіональна цільова програма забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради  з експлуатації майна на 2025-2029 роки, програма транспортного забезпечення діяльності Івано-Франківської обласної ради на 2025-2029 роки, регіональна цільова програма забезпечення діяльності Івано-Франківського обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Івано-Франківськоблагроліс” на 2025-2026 роки, обласна програма пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів на 2025-2029 роки.

Півтора десятка питань, включених до проєкту порядку денного сесійного засідання, стосуються врегулювання трудових відносин. Йдеться про заслуховування звітів виконувачів обов’язків директорів обласних закладів, термін дії контракту яких закінчився, та призначення керівників. Так, за поданням обласної державної адміністрації пропонується призначити двох керівників закладів культури, п’ятьох керівників закладів спортивного профілю та сім керівників закладів у сфері соціальної політики.  Зокрема, мова йде про призначення директорів Снятинського і Погонянського психоневрологічних інтернатів, Коршівського і Коломийського геріатричних пансіонатів, Залучанського дитячого будинку-інтернату, Долинського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей «Теплий дім». А також заслухати звіти та призначити керівника Науково-редакційного відділу «Звід пам’яток історії та культури. Івано-Франківська область» та директора – художнього керівника Театру фольклору, народних свят і видовищ.

Ще два проєкти рішень стосуються звіту директора автопідприємства Івано-Франківської обласної ради та продовження дії контракту з ним.

Серед інших проєктів рішень, рекомендованих до розгляду депутатського корпусу, низка майнових та земельних питань.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!