Калуські брати-винахідники зібрали необхідну суму на лабораторію з переробки сміття


Брати Олег і Денис, які заснували в Калуші міні-лабораторію sklyanka_lab з переробки скляних пляшок, отримають 100 тисяч гривень від міжнародного фонду «Відродження».

Грантові кошти вони витратять на розширення своєї майстерні та організацію екологічних акцій. Вони виношували цю ідею три місяці. І тепер їхній проект на Спільнокошті зібрав необхідну суму, щоб отримати фінансування від фонду.

Про це в мережі повідомив один з братів Олег Кіндрацький, інформує Бліц-Інфо.

"Ми успішно закінчили збір коштів! Зібрали 66% від початкової суми! Це перший проект у Калуші, який отримує фінансування шляхом збору коштів на краудфандингу! Було страшно, в один період не вірили, що вдасться зібрати кошти навіть щоб перейти на гнучке фінансування. Зібравшись з думками «Ми маємо це зробити» рухались далі. Найцінніше це люди, які у нас повірили, навіть не кажучи про суми, а приймаючи факт того що вони готові фінансово тобі допомогти, ЛЮДИ У НАС ПОВІРИЛИ. Зараз безмежно щасливі, що успішно завершили другий етап. Наразі заповнюємо аплікаційні форми на підпис про грантування з Міжнародний фонд "Відродження" Як підпишемо, дамо знати!",- поділився радістю Олег.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!