Калуський борець став бронзовим призером чемпіонату України U-23


7-9 вересня в Житомирі відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків до 23 років.

На цих змаганнях, які водночас були одним із етапів відбору на участь в чемпіонаті світу, успішно виступив 18-річний калуський борець, вихованець заслуженого тренера України з вільної боротьби Юрія Кірілова, кандидат у майстри спорту України Олександр Дідошак, пише Нафтохімік Прикарпаття.

Наш земляк, який на чемпіонаті України також представляв Академію боротьби Прикарпаття ім. Василя Федоришина, виступав у ваговій категорії до 65 кг і поступився лише півфінальній сутичці майстрові спорту України Артемові Кривенку з Полтавської області. У бронзовому фіналі Олександр переміг кандидата в майстри спорту України Андрія Антонюка з Тернопільщини.

Крім калушанина Олександра Дідошака, тріумфаторами чемпіонату України з вільної боротьби серед чоловіків до 23 років стали ще троє вихованців Академію боротьби Прикарпаття ім. Василя Федоришина. Срібну нагороду у ваговій категорії до 86 кг виборов Іван Чорногуз, а медалі бронзового ґатунку здобули Андрій Білейчук у ваговій категорії до 57 кг та Андрій Демкович у ваговій категорії до 61 кг.

Всі переможці й призери чемпіонату України також були нагороджені грошовими преміями від оргкомітету.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!