Кандидати в депутати у 87 окрузі почали «мірятись обіцянками»


28 березня на Прикарпатті відбудуться довибори народного депутата до ВРУ у 87 окрузі, який включає у себе місто Яремче, Надвірнянський та частини Богородчанського і Коломийського районів. Вакантним мандат нардепа на цьому окрузі став після складання повноважень Зіновієм Андрійовичем, який на місцевих виборах переміг на виборах голови Надвірнянської ОТГ.

До виборів ще два місяці, а кандидати на депутатське крісло вже розпочали гарячу боротьбу за симпатії виборців, пише Західний кур’єр. 

Першим зареєструвався самовисуванець Михайло Ноняк – уродженець Богородчанщини, підприємець, спортсмен, депутат Надвірнянської міськради. 29 січня він подав до ЦВК документи для реєстрації кандидатом у народні депутати України.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

«Провівши сотні зустрічей і розмов, розумію: просто не маю права відсидітися.

Переконаний: разом ми вшкваримо прихвостнів олігархів.

Буде гаряче.

Та я готовий!», – написав кандидат.

Також він закликав опонентів-патріотів  до чесної боротьби.

«Як показала практика, парламент – не цирк, не сцена, не кіно і навіть не трибуна для тих, хто має гарні ідеї.

Він потребує патріотів та професіоналів», – додав він.

Ще кілька тижнів тому кандидат розмістив на Богородчанщині та Надвірнянщині рекламні білборди, з яких він «щиро» усміхається до виборців. Також виборцям 87 округу на вихідних роздавали безкоштовний примірник газети «Життя Прикарпаття», в якій вони мали можливість ознайомитись з біографією та політичними амбіціями Ноняка. Часопис вийшов накладом у 10 тисяч примірників.

Не відстає у передвиборчій боротьбі і директор «ПБС» та ексдиректор ТК «Буковель» Олександр Шевченко. У неділю, 31 січня він об’їздив кілька храмів на Надвірнянщині. Встиг побувати і виступити з проповіддю у селах Микуличин, Назавизів, Пасічна та Пнів.

Також партія «За майбутнє» вже кілька тижнів возить першокласників Надвірнянщини та Богородчанщини на «Буковель», де діток безкоштовно вчать їздити на лижах. Нещодавно компанія ПБС передала дрова для шкільних котелень на Надвірнянщині та Коломийщині, які вирізали на обочинах автошляхів.

На цьому окрузі боротиметься за депутатське крісло і Маруся Звіробій-Біленька. Експрезидент України Петро Порошенко особисто агітував виборців голосувати за Звіробій та закликав політиків підтримати її кандидатуру.

«На 87 окрузі, вся сєпарня, колаборантство і ухилянти підтримують Олександра Шевченка – власника буковельського курорту. Це дуже нагадує ті вибори, де вся сєпарня, колаборантство і ухилянти проголосували за іншу ляльку Коломойського. Ухилянтам я однаково не подобаюсь в будь-якій формі, бо автоматично форма на жінці нагадує тиловим пацюкам, хто є вони самі», – написала на своїй сторінці у Фейсбук Маруся Звіробій.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!