Керівник КП "Сервіс-Авто" Андрій Строїч спростовує звинувачення у "самодіяльності"


Як повідомляє «Галицький кореспондент» з посиланням на депутата Івано-Франківської міськради Сергія Борзова, керівник КП «Сервіс-Авто» Андрій Строїч не виконав доручення комісії щодо облаштування стоянки легкових автомобілів.

Минулого року комісія з питань безпеки дорожнього  руху та влаштування об’єктів транспортної інфраструктури виконкому дала дозвіл комунальному підприємству «ТЦ Сервіс-Авто» на облаштування платної парковки для легкових автомобілів біля центрального входу залізничного вокзалу по вул. Привокзальна ,1 і дозволила залишити два місця для туристичних автобусів, - повідомляє «Галицький кореспондент».

Натомість, він самовільно уклав договір з ТзОВ «Івано-Франківське обласне підприємство автобусних станцій» про надання послуг з паркування автобусів на 24 місця. Так, без відома міської влади Строїч віддав в оренду парковку, де розрісся ще один автовокзал. За словами Борзова, щомісяця «Сервіс Авто» від цього отримувало приблизно 17 тис. гривень в місяць. На одній із сесій міськради мер обласного центру Віктор Анушкевичус обіцяв виписати директору «Сервіс-Авто» догану за таку «самодіяльність». Однак погрози міського голови не змусили Строїча розірвати неправомірний договір оренди, пише «Галицький кореспондент».

Кореспондент «Бліц-Інфо» звернувся за коментарем до керівника КП «Сервіс-Авто» Андрія Строїча. Комунальник спростував процитовану публікацію.

За його словами, у 2012 році згідно прийнятого рішення міської ради ділянку по вулиці Привокзальна, 1 віддали КП «Сервіс-Авто».

«Згідно положення лише міська рада затверджує перелік ділянок. Комісія з питань безпеки дорожнього руху до цього ніякого відношення не має. Ми чітко виконуємо рішення міської ради, а заключена угода була про паркування транспортних засобів на ділянці. Тут не йде мова про оренду. Ми самі платимо податки та прибираємо дану нам територію», - зазначив пан Строїч.

А щодо погроз мера Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса, Андрій Строїч прокоментував наступним чином.

«Що стосується погроз мера, то у мене є рішення сесії міської ради і є відповідь від Віктора Анушкевичуса до депутата міськради Сергія Борзова», - запевнив керівник «Авто-сервіс».

"Бліц-Інфо" незабаром отримає та опублікує усі документи, які стосуються парковки біля центрального залізничного вокзалу.