Kermi для опалювальних систем — вибір експертів ФЕКО


Більшість експертів, майстрів та інженерів, що спеціалізуються на системах опалення, віддають перевагу німецькій продукції Kermi. Даний бренд відомий не лише в Європі та Україні, а також в багатьох країнах світу.

Продукція Кермі відрізняється не лише бездоганною німецькою якістю, вона також характеризується оптимальним технічними характеристиками та робочими параметрами, сучасним стилем та оригінальним дизайном. Особливою популярністю та великий попит мають радіатори опалення Kermi, які мають оптимальне співвідношення високої якості та лояльної ціни. Купити радіатори Kermi в Україні доступно в інтернет-магазині feko.com.ua, який спеціалізуються на системах опалення.

Асортимент опалювальної продукції бренду Kermi

Німецька компанія Kermi спеціалізується на радіаторах опалення, кліматичному обладнанні та душових кабінках. Але відомий даний бренд у всьому світі саме своїми високотехнологічними та надійними радіаторами опалення. Історія компанії розпочалася в 1960 році з майстерні з виготовлення паливних цистерн. У 1967 році почалося виробництво плоских радіаторів, яке швидко вивело торгову марку Кермі у світові лідери в цій ніші. Розширення та автоматизація виробництва дозволили розширити та вдосконалити асортимент продукції для опалювальних систем.

В наш час продукція для опалювальних мереж бренду Kermi представлена такими категоріями:

Панельні радіатори. Мають високу теплову потужність при невеликих габаритах, забезпечують максимальний ККД опалювальної системи. 

Трубчасті радіатори. Мають функціональні форми та лаконічний дизайн, а малий об'єм забезпечує швидке та точне регулювання температури нагріву.

Дизайн-радіатори та рушникосушки. Мають естетичний зовнішній вигляд, що дозволяє підкреслити стиль приміщень, за тепловою ефективністю не поступаються традиційним радіаторам.

Конвектори. Дозволяють організувати теплову завісу перед джерелами холоду(вікна, двері), швидко прогрівають приміщення, мають компактні розміри та стильний зовнішній вигляд.

Теплі стінки. Бувають вертикальні та горизонтальні, виготовляються на замовлення, навіть при невеликих габаритах вони мають високу теплову потужність. 

Системи теплої підлоги. Забезпечують ефективне та комфортне опалення приватного будинку. 

Компанія Kermi безперервно прагне підвищувати надійність та ефективність продукції. Розробляються та впроваджуються технології для покращення енергоефективності та збільшення терміну служби обладнання. Дизайн-центр Кермі працює над створенням нових продуктів для задоволення запитів найвимогливіших покупців.

 


 

На правах реклами