Холодильники Samsung No Frost — який вибрати?


Основними перевагами системи No Frost є швидке заморожування та відсутність крижаної шуби на стінках камер. Технологія «без інею» спрощує обслуговування приладів, оскільки відтавання випарника відбувається автоматично.

Хочете купити холодильник ноу фрост для дому, але не знаєте, який бренд та модель вибрати? Пропонуємо звернути увагу на популярні серед покупців варіанти від виробника Samsung.

Samsung RB38T776FB1

Зовнішні розміри холодильника такі самі, як і в інших приладів із нижньою морозилкою. До того ж завдяки тонким стінкам із теплоізоляцією (технологія SpaceMax) внутрішній обсяг робочих відсіків збільшено.

Система All-Around Cooling спрямована на всебічне рівномірне охолодження приладу. На рівні полиць є отвори, через які виходить холодне повітря, що забезпечує підтримання постійної температури для збереження свіжості.

Охолодження вмісту камер відбувається без утворення льоду та інею. Тому вам не доведеться регулярно розморожувати холодильник Samsung No Frost. На задній стінці приладу є металева пластина, що охолоджує. Вона запобігає втраті холоду за відкритих дверцят. 

Зона свіжості в холодильнику є висувною скринькою із двома температурними зонами. У ящику із контролем вологості Humidity Fresh+ продукти добре зберігають оригінальну текстуру, запах та колір. Функція швидкого охолодження та заморозки спрямована на швидке оброблення продуктів без втрати ними своїх властивостей.

На плоских дверцятах холодильника знаходиться вбудований дозатор води. Із внутрішньої сторони є зручна полиця для зберігання напоїв, коробок для яєць. Складна полиця дає змогу зберігати продукти різних форм та розмірів так, як зручно, тому що вона легко регулюється за висотою.

Samsung RB38T676FB1

Немає опису.

Використання технології SpaceMax дало змогу інженерам без зміни зовнішніх розмірів збільшити корисний об'єм приладу до 385 л. Холодильник працює тихо завдяки цифровому інвертору. Він допомагає економити ресурси, продовжує термін служби пристрою.

У холодильнику є окрема висувна скринька із двома температурними зонами. Прохолодніша зона свіжості призначена для зберігання грибів, м'яса. Там, де температура трохи вища, зберігають зелень, фрукти, овочі. Зручна складана полиця дає змогу розміщувати усередині камери високі упаковки, банки, каструлі.

У відділенні Humidity Fresh+ створені оптимальні умови для їжі, що швидко псується. У разі завантаження принесених із магазину свіжих продуктів можна запустити режим Power Cool, спрямований на посилення надходження свіжого повітря в камеру. 

Якщо потрібно швидко знизити температуру в морозилці, стане в нагоді технологія Power Freeze. Технологія All-Around Cooling сприяє рівномірному та якісному охолодженню продуктів без втрати їхніх властивостей та смаку.

Із цим приладом ви забудете, що таке намерзлий лід на стінах. Охолодження відділення до потрібної температури відбувається завдяки потужним потокам повітря. Це знижує навантаження та продовжує термін служби інверторного компресора.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Реклама