Кожен охочий може висварити мера Долини за донат на ЗСУ


Міський голова Долини Іван Дирів влаштував безпрецедентну акцію - "ЗАДОНАТИВ - СВАРИ". Мета - зібрати гроші на дрон для ЗСУ.

Про це Іван Дирів написав на своїй сторінці в Фейсбук.

"Я завжди кажу, що критика - це добре... А тепер вирішив конвертувати всі негативні висловлювання (конструктивні і не дуже, відверто хамські і нецензурні) і цим самим допомогти ЗСУ зробити нашу Перемогу ще ближчою.

Отже, умови акції:

Під цим дописом можна писати все, що хочеться, навіть те, що вихованим людям і не присниться, але з однією умовою: перед злісним коментарем має бути скрін про те, що ви переказали гроші на вказану картку 5355 2802 0798 0283

Мінімальна сума внеску - 100 грн, максимальна - необмежено, але чим більше лайки - тим більше грошей бажано внести

"Мета акції - зібрати на першу партію дронів, які розробляють наші земляки-умільці з КБ "Західне", та які безумовно допоможуть нашим Захисникам у їх важливій місії (основні характеристики та вигляд "пташок" - на фото). Процес створення безпілотників можете подивитись на сторінці @Стах Бурчак. Сума збору - 100 тис грн, які, сподіваюсь, зберемо завдяки тим, хто так любить критикувати місцеву владу і + (ПЛЮС) сума, яку зберемо разом з працівниками міськради та комунальних закладів, перечисливши одноденний заробіток (орієнтовно вийде ~ 300 тис грн)",- пояснює очільник Долини.

Коментарі БЕЗ скріну про оплату блокуватимуться, а їх власника мер обіцяє відправляти в довічний бан. Варто зауважити, що акція діє лише під цим дописом, тому сварити владу і мера персонально, і заодно допомагати армії можна лише тут.

"І нарешті найцікавіше: той, хто перечислить найбільшу суму, зможе один день побути в ролі міського голови, щоб побачити, як легко мені працюється! Ну що, гайда? Побачимо, чи ви вмієте лише розказувати, що влада не допомагає армії, чи доведете, що й самі готові допомагати, навіть у такий незвичний спосіб? Звісно ж, якщо ви бажаєте просто допомогти, без негативних коментарів, думаю ніхто не буде проти. Подивимось, скільки у нас є ботів, які за копійки пишуть одне і те ж, а скільки реальних людей, які готові не лише критикувати, а й допомагати!",- каже мер.

Номер картки для благодійних внесків - 5355 2802 0798 0283 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!