Квартира у кредит під 9,99% — франківцям пропонують доступне житло у новобудовах


З 1 липня ПриватБанк почав кредитування покупців квартир у рамках державної програми «Доступне житло».

Ставка зафіксована на рівні 9,99 % річних. Першим забудовником в Івано-Франківську, який почав співпрацю з банком на таких вигідних умовах іпотеки, стала будівельна компанія Вертикаль.

Відтепер житло у відомому комплексі Містечко Козацьке можна придбати на нових вигідних умовах. Кредит можна отримати на термін до 20 років, а початковий внесок — всього лиш 25% вартості житла. Наприклад, якщо вартість двокімнатної квартири у Містечку Козацькому становить 810 000 грн, то аванс складе 202 500 грн, а щомісячний платіж — 8 052 грн.

Відсоткова ставка іпотечних кредитів в Україні досі була найвищою у Європі — 18-19 %. Це у 10 разів більше, ніж у Німеччині, і у 6 разів більше, ніж у Великобританії. Знизити цей відсоток українцям обіцяли вже давно і лише цього року з’явились реальні дії. 1-го липня ПриватБанк почав видавати пільгові кредити на придбання житла — під 9,99 % річних.

«Така програма дозволить українцям покращити житлові умови на пільгових умовах — відсоткова ставка за кредитами на доступне житло становитиме 9,99 % річних», — повідомили у прес-службі ПриватБанку.

За попередніми підрахунками фахівців банку, вже на початку впровадження державної програми «Доступне житло», пільговими умовами кредитування зможуть скористатися понад 300 тисяч українців. Кредит можна буде погасити достроково.

«Відсотки, які раніше пропонували банки на житло у кредит, були дуже високими і нереальними для більшості людей, — коментує Олег Лєпєнін, засновник будівельної компанії Вертикаль. — Досить довго тривали розмови про зниження відсотку іпотеки до десяти. Це вагоме досягнення і хороша можливість для людей, які мріяли про житло і не мали достатньо коштів».

Хочете придбати квартиру в новобудові під 9,99 % річних, звертайтеся до будівельної компанії Вертикаль. Детальніше про умови - за посиланням.

Які документи потрібно, щоб купити квартиру в іпотеку?

• паспорт (оригінал і копії усіх 16 сторінок — кольорові сканкопії або фото);

• ідентифікаційний код (оригінал і кольорові сканкопії або фото);

• довідка про доходи за 6 місяців або декларація ФОП за 2019 і за перший квартал 2020 року;

• якщо у шлюбі: свідоцтво про шлюб, паспорт та ідентифікаційний код чоловіка/дружини або свідоцтво про розлучення (оригінали та копії);

• свідоцтво про народження дітей до 18 років (оригінал і копія);

• документи на житло, яке плануєте придбати (оригінали й копії).

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!