Марцінків просить ОВА і військових забрати блокпост з пасічнянського мосту


Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків звернувся до ТЦК і обласної військової адміністрації з проханням забрати блокпост на пасічнянському мості.

За словами міського голови, блокпост на пасічнянському мосту створює не тільки труднощі з рухом для автомобілістів, а й небезпеку, адже міст офіційно визнаний обмежено придатним.

"З самого ранку багато людей пишуть мені повідомлення, коментарі щодо блокпостів. Місто не керує військкоматом, не керує мобілізацією, це не наші повноваження. Ми направили листи у військкомат і в обласну військову адміністрацію про те, що недоцільно робити такі блокпости, зокрема, на пасічнянському мосту. Оскільки це насамперед небезпечно, адже міст офіційно визнаний обмежено придатним, окрім того блокпост створює затори та проблеми в роботі громадського транспорту. Безумовно мобілізацію потрібно робити, ротацію потрібно робити, хлопці потребують заміни, але це можна робити цивілізованіше. Тож звернулися, щоб блокпост на пасічнянському мості перенести",- каже мер.

Читайте також: У Франківську на блокпосту затримали хулігана (відео)

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!