Марцінків запевнив, що продуктів вистачить усім і закликав бізнес відновлювати роботу


Через війну економіка України значно постраждала тож, щоб утримати її на плаву, в містах де зараз немає обстрілів, потрібно відновлювати роботу бізнесу.

Очільник Івано-Франківська Руслан Марцінків під час брифінгу подякував підприємцям, які виходять на роботу, адже економіка не повинна вмирати.

"Так, у країні війна... але всі розуміємо, що вона не закінчиться за 1 день. А це означає, що мусимо вчитися жити в таких умовах. І використовувати кожну спокійну годину з користю. Відкриті магазини - це робочі місця та можливість придбати необхідні товари. Насправді, кожна галузь важлива та необхідна. Ми працюємо над тим, що незабаром відкрити раніше анонсовані магазинчики з місцевими товарами. Продовжуємо жити, планувати та вірити. Кожен важливий на своєму місці. Кожен повинен докласти зусиль до нашої спільної перемоги",- закликав мер.

Також очільник Франківська повідомив, що зараз опрацьовують і налагоджують логістичні маршрути для постачання товарів, продуктів, доставка яких була ускладнена через війну.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!