МФК "Прикарпаття" поповнилося трьома новачками


Черговими новачками "Прикарпаття" у нинішнє літнє міжсезонння стали 24-річний нападник Владислав Горбаченко, 26-річний захисник Олег Матушевський і 20-річний півзахисник Юрій Радульський.

Усі футболісти взяли участь у другому навчально-тренувальному зборі, а цього тижня ці гравці уклали контракти з івано-франківським клубом, йдеться на сайті клубу.

Владислав Горбаченко (11.03.1997) народився у селі Дружня Київської області. За ігровим амплуа - нападник, вихованець ФК "Арсенал-Київ". На професійному рівні футболіст дебютував у двадцятирічному віці, уклавши контракт з командою Другої ліги - білоцерківським "Арсеналом-Київщина". Відігравши півроку у складі "канонірів", потрапив у поле зору полтавської "Ворскли", куди перейшов як гравець дублюючої команди (11 матчів). 

Згодом перебрався до аматорського на той час клубу "Рубікон" з Вишневого, а в 2019-му знову повернувся на професіональний рівень, уклавши угоду з друголіговим ФК "Калуш". У складі калушан Горбаченко одразу став основним футболістом атаки, в цілому зігравши 22 матчі (3 голи). У минулому сезоні захищав кольори "ВПК-Агро" (17 матчів. 4 голи) і, що цікаво, відзначився голом у воротах "Прикарпаття" - у матчі 7 туру Першої ліги єдиний забитий м'яч Горбаченка приніс перемогу "аграріям" (1:0).

Олег Матушевський (19.02.1995) грає на позиції центрального захисника. Народився у Львові, вихованець місцевої СДЮШОР "Карпати", у складі яких пройшов усі вікові щаблі у чемпіонатах ДЮФЛУ. Перший професіональний клуб - "Чорноморець" (Одеса), за який відіграв три сезони у чемпіонаті U-19 і першості дублерів. Згодом були аматорські команди - львівська "Погонь" та ФК "Самбір". Наступні два сезони з 2016-го по 2018-й роки провів у складі відродженого ФК "Львів" (ААФУ: 25 матчів, 2 голи; Друга ліга: 23 матчі).

У 2018-му році став гравцем ФК "Калуш", за який відіграв 48 поєдинків у чемпіонаті Другої ліги (група "А") і Кубку України. Влітку 2020-го зіграв 6 ігор в чемпіонаті Тернопільщини за "Ниву" з Теребовлі, а минулий сезон 2020/21 провів у складі команди "Карпати Галич", з якою посів 5 місце у групі "А" Другої ліги (23 матчі, 1 гол).

Юрій Радульський (21.02.2001) народився у Богородчанах Івано-Франківської області. Молодший брат Володимира Радульського, який захищав кольори "Прикарпаття" у сезоні 2019/20. Фланговий півзахисник є вихованцем СДЮСШОР "Прикарпаття". Після завершення футбольної школи поповнив ряди юнацького складу "Прикарпаття-Тепловика", разом з яким ставав чемпіоном області серед юнацьких команд. 

Яскраво проявивши себе на юнацькому рівні, потрапив до дорослого складу команди обласного чемпіонату та юніорів "Прикарпаття". У складі цих колективів виборював "бронзові" та "срібні" нагороди дорослого чемпіонату Івано-Франківщини, а минулоріч здобув і "бронзу" чемпіонату Першої ліги U-19.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!