Місяць здоров'я: У Франківській громаді безкоштовно обстежуватимуть жінок


З 13 вересня до 8 жовтня у Франківській громаді триватиме програма «Зроби крок у здорове майбутнє», яка проводиться в рамках Місяця здоров’я.

Долучився до неї й Міський клінічний перинатальний центр активно долучається, йдеться на сторінці закладу.

З  13 вересня по 8 жовтня лікарі-гінекологи МКПЦ проводитимуть гінекологічне обстеження жінок у сільських амбулаторіях.

Кожного понеділка протягом місяця огляд пацієнтів здійснюватимуть  у с. Братківці,  по вівторках – у с.  Підлужжя, щосереди – у с. Черніїв, по четвергах  – у с. Тисменичани і щоп’ятниці – у с. Радча.

Окрім лікарів-гінекологів, в рамках Програми, жителів вищезазначених сіл оглядатимуть урологи, кардіологи, дерматологи та лікарі УЗД.

Слід нагадати, що у місті Івано-Франківську жінкам можна пройти безкоштовне обстеження репродуктивної системи в жіночих консультаціях МКПЦ.

Довідка:

Проект ініційований народною депутаткою Оксаною Савчук ще у 2018 році. Спочатку програма передбачала безкоштовне обстеження для дівчат і жінок. З 2019 року пройти огляд у фахівців можуть як жінки, так і чоловіки.

Проект «Місяць здоров’я» покликаний привернути увагу до здоров’я та популяризувати здоровий спосіб життя. Найважливіше - спонукати іванофранківців стежити за собою, адже передбачити хворобу простіше, аніж боротися з нею.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!