Молодим людям Прикарпаття допомагають у пошуку роботи


Департамент освіти, науки. сім'ї, молоді та спорту облдержадміністації спільно з Держаним підприємством "Івано-Франківський обласний молодіжний центр праці" 12 серпня 2013 року в м.Надвірна та 13 серпня в м.Болехів провели виїзні обласні семінари-практикуми « Психологічна підготовка та формування навичок ефективного діалогу з роботодавцем».
Учасниками заходів стали молоді мешканці Прикарпаття,  які мають гостру проблему у працевлаштуванні та перебувають на обліку в районних службах зайнятості. Організаторами в районах виступили районні відділи у справах сімЇ  та молоді  та районні Центри зайнятості.

Спеціалісти ІФОМЦП-  директор Леся Аронець та завідуюча сектором працевлаштування та профорієнтації Лариса Євсєєва   мали можливість  поділитись з учасниками заходів  механізмами пошуку вакансій,   розкрити алгоритм написання та подачі супроводжуючих документів, відкрити  . "секрети" проходження  співбесіди та відповісти на запитання зацікавленої аудиторії.

Заплановані заходи направлені на адаптацію молоді на сучасному ринку праці та створення сприятливих умов щодо пошуку робочого місця.