На автобусній зупинці в Перегінську у чоловіка викрали телефон


Правоохоронці встановили, розшукали та затримали зловмисника, який відкрито заволодів мобільним телефоном . Вирішується питання повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

21 лютого о 15:40 до Рожнятівського відділення поліції із заявою про пограбування звернувся 47-річний мешканець Ямницької територіальної громади. Чоловік розповів, що на автобусній зупинці в Перегінську до нього підійшов невідомий і між ними раптово виник конфлікт. Після цього зловмисник застосував фізичну силу і заволодів його мобільним телефоном та втік, інформує пресслужба обласної поліції.

На місце події негайно виїхали співробітники сектору кримінальної поліції та слідчо-оперативна група відділення поліції. Правоохоронці провели комплекс слідчих та оперативно-пошукових заходів й встановили свідків, очевидців злочину, детально опитали потерпілого. На підставі зібраних свідчень менше ніж за годину вийшли на його слід та затримали у сусідньому селі.

Зловмисником виявився раніше судимий за корисливі злочини 44-річний мешканець Рожнятівської територіальної громади. Наразі у суді щодо нього розглядаються справи про вчинення крадіжки та порушення адміністративного нагляду.

Поліцейські затримали фігуранта в порядку ст. 208 КПК України. Мобільний телефон вилучено та після проведення необхідний слідчих дій буде повернуто власнику.

За даним фактом слідчим розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!