На Долинщині рятувальники шукали львів'янку, що заблукала в лісі


Про це інформує пресслужба управління ДСНС в Івано-Франківській області.

Як зазначається, 11 липня о 17:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чоловіка про те, що його батьки 1966 р.н. та 1967 р.н., жителі м. Львів, зранку вирушили в лісову місцевість села Вишків Долинського району по гриби, домовившись зустрітись біля автомобіля о 15:00. Станом на 17:55 батько заявника перебував в селі Вишків біля визначеного місця зустрічі, про те, місце знаходження його дружини було невідоме. Зв'язок з жінкою відсутній.

За попередньою інформацією, минулого року вона перенесла інсульт, можливі ускладнення стану здоров’я. Відразу оголошено «збір» для рятувальників пошуково-рятувального відділення Вигода та кінологічного відділення Спеціалізованої пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області.

О 19:05 жінка вийшла на короткочасний зв'язок, встановлено, що вона знаходиться в районі урочища Дубовий Кут неподалік гори Щавна Долинського району, але не впевнена у своєму точному місці знаходження та в подальшому проходженні маршруту.

О 19:17 для проведення пошуково-рятувальних робіт направлено рятувальників ПРВ Вигода, 5 чоловік особового складу на 1 одиниці техніки.

О 20:15 рятувальники знайшли жінку в задовільному стані, медичної допомоги не потребувала.

О 20:55 рятувальники транспортували її до села Вигода Долинського району, де її чекав чоловік.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!