На Говерлі шукають дитину, яка заблукала


На Говерлі тривають пошуки малолітньої дитини, яка відстала від туристичної групи та заблукала.

14 серпня, близько 19:05, під час підйому групою туристів у складі 6 людей з м. Коломия по зеленому маршруту на г. Говерла, поблизу смт Ворохта від групи відстав та заблукав хлопчик 2015 року народження, інформує пресслужба ДСНС.

Для проведення пошукових робіт від ДСНС залучилися рятувальники пошуково-рятувального відділення в складі 4 осіб. Згодом до пошуків додатково було залучено ще 5 надзвичайників та 11 військовослужбовців 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Збройних сил України, які перебували в таборі на г. Говерла. Також до пошуків долучено 2 рятувальники на квадроциклі ПРВ смт Лазенщина ГУ ДСНС у Закарпатській області. Оголошено "Збір-Аварія" пошуково-рятувального відділення ДСНС м. Яремче.

Станом на 15 серпня 05:00 всього до пошукових робіт залучено 156 чоловік та 19 одиниць техніки. Пошукові роботи тривають.

Прикмети дитини: зріст 110 см, середньої сатури, волосся коротке каштанове, очі карі.

Був одягнений в зелену футболку, штани камуфляжного забарвлення, голубу кепку з червоним козирком.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією, яка може сприяти встановленню місця знаходження малолітнього Олексія Стефанціва, просимо негайно телефонувати на лінію «102» або інформувати відділ ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області за телефонами: (0342) 79-03-23, 0979765101.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!