На Івано-Франківщині Рогатин потерпає від безперервного руху великогабаритного вантажного транспорту


Про це мешканці Рогатина повідомили на прийомі у народного депутата Ольги Скіори. Загалом, за два дні роботи на Рогатинщині до нардепа звернулися 54 громадян.

Як повідомляли «Вікна», цього тижня народний депутат України Ольга Сікора проводить прийоми громадян у Рогатині і Рогатинському районі.

У понеділок на прийомі в РДА побували 18 мешканців Рогатинщини, у вівторок — 9. Крім того, в с. Пуків на прийом до народного депутата прийшли 14 жителів села, а в с. Чесники — 13. Поспілкувалася Ольга Сікора з сільськими головами Пукова — Любомиром Тичківським і Чесників — Олегом Нагірняком щодо конкретних проблем очолюваних ними громад. Зокрема, йшлося про необхідність перекрити дах у школі с. Пуків та повернути громаді села незаконно приватизоване приміщення сільської ради. А також — про сприяння у відновленні старовинної церкви у с. Чесники.

У зверненнях громадян до народного депутата домінували питання соціального захисту, пенсійного забезпечення, земельні і комунальні питання. Зокрема, жителі вул. В. Стуса, що у Рогатин, скаржилися на безперервний рух великогабаритного вантажного транспорту. При тому, що рух такого транспорту цією вулицею заборонений, про що свідчать дорожні знаки, а у Рогатині є об’їзна дорога. Місцева влада, твердять люди, на них не зважає, численні звернення не приносять результату.

Наразі Ольга Сікора готує депутатські звернення з питань, які порушувалися жителями Рогатинщини.