На Івано-Франківщині служба у справах дітей проводить заходи з популяризації усиновлення


З метою популяризації національного усиновлення та сімейних форм виховання дітей в районі працівниками сектору з питань усиновлення, опіки, піклування та сімейних форм виховання дітей служби у справах дітей проведено інформаційно-роз‘яснювальну роботу серед працівників аптек міста та працівників „Укртелекому”.

З працівниками було проведено бесіди, роздано плакати, буклети, календарі, які містять інформацію про сімейні форми виховання, а також адресу та номера телефонів куди можна звернутись за детальнішою інформацією.

Того ж дня, з метою надання консультацій щодо оформлення технологічних карток та заяв, формування пакету документів з питань, що належать до компетенції служби у справах дітей, інформаційно-роз‘яснювальну роботу проведено серед працівників поштового центру надання адмінпослуг Городенківського центрального поштового відділення.

Організатори сподіваються, що дана акція допоможе дітям знайти турботливу родину і реалізувати їхнє право зростати в сім'ї або сімейному оточенні, приверне увагу громадськості, державних і недержавних організацій, дасть поштовх до вирішення проблем дитячого сирітства, захисту прав дітей,  активізації  національного усиновлення.