На Курщині загинув воїн з Войнилівської громади Сергій Романів


Захисник України з села Томашівці Сергій Романів служив гранатометником у 17-тій окремій танковій бригаді імені Костянтина Пестушка.

Про смерть Сергія Романіва повідомили на сторінці Войнилівської територіальної громади.

"Вже третій рік нещадний ворог нищить нашу землю, руйнує наші долі, вбиваючи наших рідних і близьких людей. Про втрати завжди говорити важко і боляче… 6 жовтня 2024 року ця страшна і жорстока війна забрала життя нашого земляка із с.Томашівці - СЕРГІЯ РОМАНІВА , 1988 р.н. Солдат, гранатометник механізованого відділення загинув під час ведення бойових дій в Ольгівці Курської області.

Кожен загиблий на фронті Воїн - це неоціненна втрата для родини військового, це пекучий біль для кожного жителя нашої громади. Маючи міцну люблячу родину Сергій чітко усвідомлював важливість і значимість захисту своєї рідної землі, був мотивований на боротьбу та перемогу задля своїх дітей, був мужнім Воїном і світлою людиною, який теж мав плани на життя, на свої мрії. Важко дібрати слів щоб висловити слова подяки і співчуття родині Героя, але ми повинні робити це щохвилини адже це наш святий обовʼязок і вдячність за наші збережені життя. Тож, схилімо голови перед світлою памʼяттю Сергія, який здійснив найбільший подвиг - віддав життя за незалежність України і кожного українця зокрема. У Воїна залишились мати, дружина, сини, родина. Нехай Господь дасть сил рідним і близьким перенести цю страшну втрату, а душа захисника знайде вічний спокій. Світлі спогади про Сергія назавжди залишаться у памʼяті тих, хто любив і поважав Героя, я його імʼя на віки-вічні буде вписано в історію нашої громади. Слава і вічна памʼять Українському Воїну!", - висловили співчуття на сторінці громади. 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!