На Надвірнянщині через крадіжку труби в річку потрапила нафта


Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

У середу, 26 лютого о 13.10 до УДСНС в області поступило повідомлення про те, що напередодні, 25 лютого орієнтовно о 15.40 в селі Пасічна урочище Постоята, Надвірнянського району відбувся порив нафтопроводу Ø 114 мм. НГВУ «Надвірнанафтогаз» від. свердловини № 565 до ПГ св. № 457.

По факту встановлено, що в результаті крадіжки - 26.02.2020 о 13.10 до ОКЦ УДСНС в області поступило повідомлення про те, що 25.02.2020 орієнтовно о 15.40 в с. Пасічна ур. Постоята Надвірнянського р-ну відбувся порив нафтопроводу Ø 114 мм. НГВУ «Надвірнанафтогаз» від. свердловини № 565 до ПГ св. № 457. По факту встановлено, що в результаті крадіжки частини нафтопроводу (орієнтовно 5 м.), який перебував в стадії реконструкції, відбувся вилив нафтопродуктів у місцевий потічок, на площі орієнтовно 30 м.кв. До ліквідації наслідків задіяно 5 од. тех. та 30 чол. Бригада № 1, НГВУ «Надвірнанафтогаз». На даний час розлив нафтопродуктів припинено. За допомогою сорбуючих бонів проводиться збір нафтопродуктів. Працюють працівники екологічної інспекції, поліція, представники місцевої влади. На місці події працювала МОГ Надвірнянського РВ УДСНС. (орієнтовно 5 м.), який перебував в стадії реконструкції, відбувся вилив нафтопродуктів у місцевий потічок, на площі орієнтовно 30 м. кв.

До ліквідації наслідків задіяно 5 одиниць техніки та 30 чоловік бригади № 1, НГВУ «Надвірнанафтогаз».

На даний час розлив нафтопродуктів припинено. За допомогою сорбуючих бонів проводиться збір нафтопродуктів. Працюють працівники екологічної інспекції, поліція, представники місцевої влади. На місці події працювала МОГ Надвірнянського РВ УДСНС. 


Читайте нас в Facebook, Telegram, та Instagram.
Завжди цікаві новини!


Теги: