На Прикарпатті хочуть ще більше посилити карантин


Сьогодні, 22 лютого, у Києві відбулась традиційна селекторна нарада, де детально обговорили запобігання поширенню коронавірусу на Прикарпатті.

Як повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, ситуація в Івано-Франківській області залишається напруженою, йдеться на сайті офісу президента.

«За минулу добу зареєстровано 515 захворілих. У більшості лікарень зайняті ліжка, розгорнутий мобільний госпіталь. Було проведено регіональну комісію з питань ТЕБ та НС за участі головного державного санітарного лікаря. Завтра планується проведення державної комісії ТЕБ та НС щодо вжиття ще низки заходів, які відповідають червоному рівню карантинних обмежень», – сказав він.

Як відомо, 17 лютого відбулося засідання комісії ТЕБ та НС за участі головного державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, де вирішили посилити карантин на Прикарпатті. На період 22-28 лютого заборонено приймання відвідувачів закладам громадського харчування (окрім роботи на виніс), розважальним закладам, а також заборонено проведення масових заходів.

До теми: На дорогах Франківщини встановили карантинні блок-пости. Список.

З Богородчанської лікарні виписують хворих, аби переобладнати її під Covid-19

Рятувальники показали, як виглядає всередині мобільний госпіталь у Богородчанах

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!