На Прикарпатті молитимуться за мир у світі кожної першої суботи упродовж пʼяти місяців


У храмі Фатімської Богородиці в Тисмениці протягом пʼяти місяців у перші суботи будуть молитися за мир у світі.

Як розповіли отці храму, понад століття тому Матір Божа у Фатімі об’явилася трьом пастушкам Лусії душ Сантуш та її родичам — Жасині й Францискові й попросила дотримуватися певних молитовних практик, щоб принести мир у цілий світ. Матір Божа закликала людей до молитви на вервиці, до навернення та покути, а також до присвячення росії Її Непорочному Серцю.

Саме тому, відповідаючи на заклик Діви Марії, у храмі Фатімської Богородиці, що діє при місійному Згромадженні святого апостола Андрія, який знаходиться в місті Тисмениця по вул. Горбаля 2а (на Толоці), відбуватимуться молитовні програми кожної першої суботи упродовж пʼяти місяців.

З об’явленнями Діви Марії у Фатімі тісно пов’язані особливі моління кожної першої суботи упродовж пʼяти місяців. Їх розпочали практикувати близько століття тому після того, як одній із візіонерок з’явлень Богородиці у Фатімі — сестрі Люсії було об’явлено про необхідність винагородження за образи, які люди в п’ять різних способів завдають Непорочному Серцю Діви Марії.

У Богородиці було ще одне прохання — присвячення росії Її Непорочному Серцю. Матір Божа сказала: «Якщо ці побажання будуть виконані, росія навернеться і запанує мир, а якщо ні — безбожна пропаганда поширить свої помилкові вчення по світу, викликаючи війни й переслідування Церкви».

Діва Марія мовила візіонерам, що для рятування грішників від пекла необхідно запровадили молебень до Її Непорочного Серця упродовж п’яти перших субот місяця, а під час Божественної Літургії приступати до Таїнства Пресвятої Євхаристії.

Програма молитовного зʼїзду:

10:00 – Молебень до Богородиці (каплиця)
10:15 – Похід з фігурою Богородиці й мощами свв. Франциска і Жасінти до храму Матері Божої Фатімської
10:30 – Божественна Літургія
11:30 – Промовляння молитви «Богородице Діво» 500 разів
14:00 – Обід
14:30 – Продовження молитви «Богородице Діво»
18:00 – Молитви на оздоровлення, помазання освяченим єлеєм та благословення мощами свв. Франциска і Жасінти

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!