На Прикарпатті судитимуть групу осіб, які продавали наркотики через інтернет


Прокурори прокуратури Івано-Франківської області скерували до суду обвинувальний акт стосовно трьох осіб за фактами незаконного виробництва та збуту особливо небезпечних наркотичних засобів, а також організації місць для їх незаконного вживання (ч.3 ст. 307, ч. 2 ст. 309, ч. 3 ст. 28, ч. 2 ст. 310, ст. 317 КК України).
Незаконний бізнес припинено, а членів злочинного угрупування затримано слідчими СВ ГУ НП в області спільно з відділом протидії наркозлочинності ГУ НП на початку квітня 2020 року.  Про це повідомляє пресслужба прокуратури.

Йдеться про учасників злочинного угрупування, які впродовж 2019-2020 років займалися незаконним виготовленням та збутом наркотиків, використовуючи популярний інтернет-месенджер. Правоохоронці задокументували 45 фактів незаконного збуту наркотичних засобів, а в ході проведених обшуків виявили та вилучили наркотичні засоби, знаряддя для їх незаконного виготовлення, зважування, пакування, зберігання та вживання, банківські карти, грошові кошти та інші речові докази.

Під час досудового розслідування фігурантам обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!