На Прикарпатті Малотур’янський навчально-виховний комплекс готовий до навчального року


Заступник голови обласної державної адміністрації-керівник апарату Олександр Криницький, голова районної державної адміністрації Сергій Плотніков та голова районної ради Володимир Луцький урочисто відкрили відремонтований Малотур’янський навчально-виховний комплекс.

З метою виконання соціальних ініціатив Президента України, спрямованих на створення сприятливих умов для розвитку дітей, у рамках Кіотського протоколу проведено капітальний ремонт комплексу, а саме замінено вікна та утеплено фасад закладу. Для виконання робіт використано кошти Кіотського Протоколу.

Заступник голови обласної державної адміністрації-керівник апарату Олександр Криницький, який зазначив, що на виконання у регіонах завдань Президента України щодо модернізації освіти та належної підготовки до нового навчального року робиться немало: «відкриття відремонтованого навчально-виховного комплексу – це лише частина тої величезної роботи, яка проведена в області, щодо підготовки шкіл і садочків до нового навчального року. Наші діти повинні вчитись в комфортних умовах і обласна влада робить усе можливе аби в школах і садочках було тепло і затишно».

Для поліпшення матеріально-технічної бази закладу з обласного бюджету виділено 20 тисяч гривень.