На Прикарпатті новий "Шкільний автобус" отримала Шевченківська школа


Заступник начальника департаменту освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації Володимир Дутчак урочисто передав шкільний автобус Шевченківській ЗОШ І-ІІІ ступенів, що знаходиться в Долинському районі.

Від початку дії програми «Шкільний автобус» 174 автобуси передано навчальним закладам Прикарпаття. Тільки цього літа місцевим школам передано 16 автобусів, які придбані за кошти Міністерства освіти і науки України, 4 – за кошти обласного бюджету.

«Нові шкільні автобуси, це в першу чергу турбота про підростаюче покоління. Завдяки соціальним ініціативам Президента України наші діти отримують найкраще. Нові автобуси дадуть змогу істотно підвищити безпеку довозу учнів до навчальних закладів, особливо у гірській місцевості, для здобуття якісної освіти загалом  в області та у районі», – наголосив Володимир Дутчак.

Такому подарунку в Шевченківській ЗОШ І-ІІІ ступенів дуже зраділи, адже дітям, аби отримувати освіту, щодня доводилось долати 10 кілометрів і в дощ і в сніг.

«Відтепер більше пів сотні діточок матимуть змогу доїхати до школи і додому за будь-якої погоди, а це в свою чергу зменшить захворюваність серед школярів та полегшить їм життя», – говорить перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Ясляр.