На Прикарпатті обрали кращих вчителів року


Завершився ІІ (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014», де кращі педагоги області змагалися у таких номінаціях: «Директор школи», «Географія», «Початкові класи», «Трудове навчання», «Світова література».

Цей конкурс — це своєрідний підсумок фахової майстерності вчителя, демонстрація найкращих професійних умінь, особистих методичних знахідок, володіння сучасними освітніми технологіями; це новий етап на шляху до підняття престижу учительської праці, авторитету серед колег та учнів, змога проявити свої здібності. Участь у конкурсі підвищує статус педагогічної професії, стимулює вчителя до підвищення професійної компетентності, набуття позитивного досвіду, допомагає визначити кращих педагогів області.

Учасники освітніх змагань пройшли шість конкурсних випробувань, які і визначили, хто буде кращим педагогом в області. Учителі провели урок, пройшли тестування з фахової майстерності та захистили власні педагогічні ідеї.

Цьогоріч за почесні титули змагалися 75 освітян краю. Місто Івано-Франківськ представляли 5 педагогів, які показали високі результати та здобули призові місця:

- у номінації «Географія»  - учитель ЗШ №22 Мельник Наталія Петрівна  - ІІ місце;

- у номінації «Трудове навчання» - учитель ЗШ №18 Савчук Тетяна Миколаївна – ІІ місце;

- у номінації «Світова література» - учитель ЗШЛ№23 Монюк Олена Іванівна – ІІІ місце.

Почесне І місце у номінації «Директор року» здобула директор Івано-Франківської приватної школи «Перша ластівка» Мирошниченко Тетяна Іванівна, яка і представлятиме Прикарпаття на заключному етапі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014» у березні 2014р. в м. Олександрії Кіровоградської області.

Управління освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради вітає переможців та бажає, щоб учительська праця приносила лише відчуття задоволення від реалізації поставлених цілей, а любов та повага учнів надихали на створення нових ідей.