На Прикарпатті працівники міліції затримали чоловіка, який намагався продати обріз та набої


Під вечір другого вересня на спецлінію 102 надійшло повідомлення від чоловіка, який не назвався, про те, що в селі Стецевій Снятинського району місцевий житель пропонував йому придбати обріз та набої.

Як повідомляє АП, у Стецеву виїхала слідчо-оперативна група райвідділу міліції. Правоохоронці затримали 61-річного жителя села біля сільського будинку культури. Чоловік мав при собі обріз малокаліберної гвинтівки та сорок один патрон: частину з них – до гвинтівки, частину – калібру 7,62 міліметри. За словами пенсіонера, він знайшов зброю і боєприпаси в сільському саду. Ця інформація перевіряється в ході розслідування кримінального провадження, відкритого за збування вогнепальної зброї та бойових припасів. Немолодому вже чоловікові загрожує позбавлення волі від двох до п’яти років. 

Працівники Тлумацького райвідділу міліції виявили вогнепальну зброю під час санкціонованих судом обшуків у помешканнях двох приватних підприємців. В одного з них міліціонери знайшли вдома пістолет системи «наган» 1940 року випуску, в іншого бізнесмена – незареєстровану малокаліберну гвинтівку, два пістолети, чотири штик-ножі та 138 патронів калібру 5,6 міліметра. Тлумацьких підприємців теж притягують до кримінальної відповідальності.