На Прикарпатті розпочався призов на строкову військову службу


На своєму першому засіданні, 4 жовтня, обласна призовна комісія, яку очолює заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк розглянула завдання на період осіннього 2016 року призову громадян України на строкову військову службу в Івано-Франківській області.

Військовий комісар обласного військового комісаріату В. Ярмошук проінформував, що планові завдання трьох останніх призовів військовими комісаріатами виконані на 100%.

План осіннього призову становить 420 чоловік, які поповнять Збройні сили України, Національну гвардію України та Державну спеціальну службу транспорту України. 

Начальник відділу комплектування та призову (підготовки до військової служби) – заступник військового комісара Івано-Франківського обласного військового комісаріату В. Волинков довів членам обласної призовної комісії особливості осіннього 2016 року призову громадян на строкову військову службу та хід виконання встановлених завдань, а також інформацію про роботу призовних комісій районів (міст) і їх спроможність до належного проведення заходів з призову.

Районні (міські) призовні дільниці та обласний збірний пункт до проведення осіннього призову громадян області на строкову військову службу восени 2016 року – готові. Районні (міські) призовні комісії розпочали свою роботу з 3 жовтня.

Перша команда призовників до лав Збройних сил України буде урочисто відправлена з обласного збірного пункту о 12.00 год. 6 жовтня, у четвер. Загалом хлопці проходитимуть службу у військових частинах розміщених на території Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Харківської та Чернігівської областей.