На Прикарпатті тисменичани відзначили державні свята спільно із іноземними побратимами


На запрошення Тисменицької районної влади спільно із тисменичанами відзначити найбільші державні свята – День Державного Прапора та День Незалежності – прибула офіційна делегація із польської ґміни Стшельце Опольскє, яку очолив голова міської ради Стшелєц Опольскіх Богуслав Фаріон.
До її складу увійшли депутати міської ради, посадові особи з питань міжнародного співробітництва та культури. Понад 11 років офіційно тривають партнерські відносини між Тисменицьким районом та ґміною Стшельце Опольскє.

Партнери із Польщі взяли участь в урочистостях з нагоди Дня Державного Прапора України, що відбулися 23 серпня на площі перед адмінбудинком у Тисмениці. До речі, символ ґміни, на знак поваги, дружби та партнерства, було піднято під час святкування разом із прапором району. Щирим та натхненим було привітання очільника іноземної делегації в ході урочистих зборів з нагоди 22-ї річниці Незалежності. В дарунок для громади району він вручив керівництву коровай із викарбуваним знаком хреста, як символ того, що хліб є найбільшою цінністю, а духовність – наріжним каменем побудови успішного прийдешнього.

Окрім офіційних заходів для іноземних побратимів організовано цікаву пізнавальну програму з екскурсіями, відвідинами знакових місць на території району.