На Прикарпатті відбулися спортивно-оздоровчі змагання серед дітей - «Олімпійське літо»


20 серпня 2013 року у с. Михальче, Городенківського району в позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Перлина Придністров’я» Івано-Франківським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Городенківської райдержадміністрації за підтримки головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації проведені Всеукраїнські спортивно-оздоровчі змагання в літній період «Олімпійське літо».

У змаганнях приймали участь діти лікувально-оздоровчого комплексу «Перлина Придністров’я» - спортсмени з дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста Городенки, району та міста Києва. Загалом понад 75 учасників. Вихованці закладу змагались у спортивних естафетах, турнірі з міні-футболу та піонерболу.

У запеклій боротьбі у спортивних естафетах перемогу здобули:

І місце – команда «Атлети»; ІІ місце – команда «М’ячики»; ІІІ місце – команда «Торнадо».

У турнір з міні-футболу, який проходив на майданчику зі штучним покриттям, перемогу святкували юні футболісти з команди «Зірка», друге місце дісталось команді «Дракони» та третє – команді «Освіта».

В піонер болі переможцями стали «М’ячики», срібними призерами стали «Пластуни», бронзовими призерами – «Перлина».

Всі учасники були нагороджені грамотами, а переможці футболками від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».