У Тернополі чоловік напідпитку розбив двері в ТЦК, бо хотів мобілізуватися


У Тернополі п'яний чоловік прийшов до будівлі ТЦК та розбив склопакет в дверях. У ТЦК заявили, що так він хотів мобілізуватися до лав ЗСУ.

Про це йдеться у повідомленні Тернопільського ТЦК.

Так, це сталося ввечері 7 вересня.

"Біля 20 години громадянин Х (користується відстрочкою від мобілізації) перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння,  вирішив піти на службу в Збройні Сили України у свій особистий агресивний спосіб, всупереч встановленому Законом порядку. Він, перебуваючи разом з іншими громадянами на території режимного приміщення – територіального центру комплектування та соціальної підтримки спричинив конфліктну ситуацію та намагався проникнути в середину адміністративного приміщення. Громадянин Х застосовуючи фізичну силу розбив склопакет вхідних дверей приміщення, як наслідок отримав колото-різані рани на руці від розбитого скла", - зазначають у ТЦК.

Додають, що працівники ТЦК надали чоловік першу допомогу, викликали лікарів та поліцію. Останні наразі проводять перевірку щодо інциденту, після якої буде надана правова оцінка та вжито відповідних заходів щодо порушника.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!