Надвірнянську дитячу лікарню очолив Іван Бізіля


З 22 лютого Іван Бізіля очолює КНП «Дитячу лікарню Надвірнянського району". Відповідне розпорядження було підписано міським головою Надвірнянської ТГ Зіновієм Андрійовичем.

Про це повідомляє Надвірнянська міська рада.

"Є ряд питань, які стоять перед новим керівником. Попереду нелегка праця і тут важливо щоб була максимальна підтримка з боку трудового колективу. Лікарню потрібно розвивати та вийти на новий рівень надання медичних послуг маленьким пацієнтам» - зауважив на зустрічі з медичними працівниками заступник міського голови з питань освіти, соціального захисту, охорони здоров’я, культури і спорту Ярослав Гундяк.

Із стратегією розвитку медичного закладу та шляхами її впровадження незабаром чекають молодого керівника у міській раді на профільних депутатських комісіях - підкреслив секретар Надвірнянської міської ради Тарас Пекарський.

Керівництво міської ради та трудовий колектив дитячої лікарні висловили подяку за багаторічну працю Василю Монастирецькому, який до цього часу очолював медичний заклад.

Довідково: Іван Іванович Бізіля народився 08 лютого 1991 року, в 2016 році закінчив Буковинський державний медичний університет, до призначення на посаду директора з 2019 року працював дитячим хірургом у Надвірнянській дитячій лікарні. Житель міста Надвірна.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!