Нарди — улюблена гра інтелектуалів


Нарди — улюблена гра інтелектуалів

Якщо потрібно вибрати подарунок на день народження для людини з високим рівнем IQ, важливо бути небанальним і проявити кмітливість. Варто звернути увагу на оригінальні, але корисні речі, які тішитимуть свого власника. Один із найкращих варіантів, який сподобається інтелектуалу, — купити нарди. Це старовинна гра, яку полюбляли ще фараони та перські мудреці. Можна вибрати унікальний екземпляр із ексклюзивним дизайном, що зробить презент ще більш цінним.

Правила гри в нарди

Є багато різновидів нардів, найпопулярніші — короткі та довгі. Залежно від типу гри залежать стартове положення та правила гри. Але є те, що залишається незмінним у всіх варіантах:

  1. Грати можуть тільки 2 гравці, які роблять ходи по черзі.

  2. У кожного гравця 15 фішок.

  3. Фішки можна рухати лише по колу.

  4. Кількість ходів визначається киданням двох кубиків.

  5. Перший хід за людиною, у якої випадає більша кількість очок.

Мета гри в тому, щоб пройти повне коло, відвідати «дім» та відправити максимальну кількість фішок за дошку швидше за суперника. Під час гри в нарди активується мозкова діяльність, тренується аналітичне та стратегічне мислення, розвиваються інтелектуальні здібності.

Кому можна подарувати нарди?

Очевидно, що наскільки б цікавою та корисною не була гра в нарди, не всі будуть однаково раді такому подарункові. Такий презент гідно оцінять люди, які вже мають певний життєвий досвід, мудрість та високе положення в суспільстві. Нарди стануть чудовим подарунком для керівника організації або бізнес-партнера. Також є вишукані набори, які сподобаються представницям прекрасної статі, які полюбляють інтелектуальне дозвілля. Широкий вибір нардів, які чудово підходять як презент, є на сайті: https://fama.ua/uk/podarki/nardy. Інтернет-магазин спеціалізується на ексклюзивних подарунках, тож в асортименті лише оригінальні та якісні речі.

Як вибрати нарди?

Якщо ви хочете придбати якісні нарди, зверніть увагу на такі їхні характеристики:

  1. Матеріал дошки — нарди на подарунок найкраще вибрати з дорогих порід дерев, які приємні на дотик та мають унікальну текстуру. Також цікавими є варіанти в екошкірі.

  2. Зручність зберігання — важливо переконатися, що в наборі буде зручно зберігати дрібні деталі гри, а замок — надійний та міцно тримає дошку складеною.

  3. Естетичність — оформлення дошки може бути стандартним або ж мати декоративне оздоблення у вигляді декоративного розпису, мозаїки, інкрустації коштовним камінням та дорогоцінними металами.

Нарди — це гра поза часом. Вони точно не припадатимуть пилом, а стануть одним із найулюбленіших подарунків.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!