Найкращі лікарні в Берліні: ваш путівник із пошуку найкращої медичної допомоги в Німеччині


Берлін є столицею найрозвиненішої країни Європи та одним із найбільших міст світу. Тут знаходиться найкраща лікарня Німеччини – Університетська клініка Шаріте.

У різних рейтингах ця клініка стабільно займає високі місця у ТОП-10 найкращих медичних закладів світу. У той же час багато інших лікарень Берліна теж є привабливими для медичних туристів. Спеціалісти компанії BookingHealth підготували для вас список ТОП лікарень Берліна, крім Шаріте, до яких ви можете звернутися для медичного обслуговування в Німеччині.

Геліос Берлін Бух

Лікарня широкого профілю. У ній працює понад 60 відділень та інститутів, а також обладнано 23 операційні зали, в яких проводяться найсучасніші хірургічні втручання. Це одна з найкращих клінік Німеччини за версією журналу ФОКУС. Вона сертифікована німецькими авторитетними медичними спільнотами, включаючи онкологічну та діабетичну спільноти.

Клініка MIC

Спеціалізована клініка, яка є однією з найкращих у галузі малоінвазивної хірургії. Вона підходить тим, хто шукає гарну гастроентерологічну лікарню у Німеччині. Більшість операцій тут проводиться на органах травного тракту. Клініка має передовий досвід у галузі хірургічного лікування гастроезофагеальної рефлюксної хвороби. Ще однією областю клінічних інтересів є баріатричні процедури та операції, спрямовані на лікування тяжкого ожиріння.

Реабілітаційна клініка Медікал Парк Гумбольдтмюле

За версією журналу ФОКУС, цей медичний заклад є одним із найкращих у Німеччині за якістю ортопедичної та неврологічної реабілітації. У клініці працює передовий Центр лікування інсульту. Тут можна відновити рухові та інші функції, отримати психологічну підтримку, повернути працездатність чи здатність до самообслуговування навіть після важких захворювань.

Ревматологічна клініка доктора Ангелики Фінк

Приватна клініка, де лікують ревматологічні захворювання. Тут використовуються сучасні препарати, проводиться високоточна діагностика, виконуються внутрішньосуглобові ін'єкції, а також застосовують програми Check-up для швидкої оцінки стану здоров'я клінічно здорових пацієнтів.

Клініка Дерматологікум

Клініка спеціалізується на дерматології та естетичній медицині. Її лікарі входять до ТОП найкращих дерматологів Німеччини за версією журналу ФОКУС. У клініці є сучасне обладнання, проводяться операції, успішно лікуються шкірні захворювання аутоімунного походження.

Євангелічна пульмонологічна клініка

Спеціалізована лікарня із лікування хвороб легень. Є сертифікованим центром торакальної хірургії, раку легень, відлучення від ШВЛ та сомнології (лікування порушень сну). Клініка має сертифікат DIN EN ISO 9001:2015, що підтверджує високу якість медичних послуг.

Клініка Вівантес Каульсдорф

Медичний центр спеціалізується на травматології, ортопедії, черевній хірургії. Тут також є Центр ендопротезування та сертифікований Німецькою діабетичною спільнотою Центр лікування цукрового діабету.

У цьому списку клінік, що підходять для медичного туризму в Берліні, ви можете бачити як лікарні широкого профілю, так і вузькоспеціалізовані центри. Яка з клінік вам підійде, залежить від захворювання та потреби у певному виді лікування. Ви можете залишити заявку на сайті BookingHealth, щоб отримати допомогу у виборі лікувального закладу у Берліні або будь-якому іншому місті Німеччини. Наші співробітники підберуть для вас клініку, що спеціалізується саме на тих медичних послугах, які вам потрібні.


 

На правах реклами