Найкрасивіший на планеті: Через що Богдану Юсипчуку довелося пройти на шляху до визнання


Зірка сучасного українського кіно та найкрасивіший чоловік на планеті.

Зірка сучасного українського кіно і найкрасивіший чоловік планети. Але чого вартували прикарпатцю Богдану Юсипчуку ці титули. Чому з акторством довго не складалося. Яку трагедію пережив просто перед всесвітнім конкурсом краси. Та чи довго ще парубкуватиме. Відповіді на ці та інші питання Богдан дав у програмі ЖВЛ, пише Бліц-Інфо.

Це зараз Богдан Юсипчук зірка кіно, а ще 10 років тому його на акторський факультет Карпенка-Карого брати відмовлялися. У рідному Косові чемний гуцульський хлопчик вчився писати ікони. Подати документи в найвідоміший театральний виш країни Богдана несвідомо підбив менший брат. Доводити, що він здатен грати Богданові довелося не тільки рідним, але і вступній комісії довгих три роки. Та навіть після вступу з нього кепкували однокурсники і викладачі, що боляче било по самооцінці.

"Найобразливіше, що я чув на першому курсі, що займаю чиєсь місце. Викладач мені казав: Богдан, ви не справляєтесь. Може їдьте назад в свій Косів малювати картини",- пригадує актор.

Але Богдан не здався, почав завзято працювати над собою і оббивати пороги кастингів. Нагородою за наполегливість стали перші ролі в кіно.

Та згодом Юсипчука полонила чергова ідея фікс, щойно до його рук потрапив глянцевий журнал з Містером і Міс Україна. Тож поставив собі за мету стати найкрасивішим чоловіком світу.

Більше про те, як Богдан Юсипчук йшов до мети у відео:

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!